Blog

Espai Carreté

Estalvi energètic amb les teves finestres de fusta

carrete finestres ahorro economico energetico ventanas de madera

Tal i com han predit els meteoròlegs aquests dies enrere, l’onada de fred siberià ha arribat a Catalunya i han baixat els termòmetres de totes les cases del país. Vivim dies de fred intens i es registren temperatures negatives rècord que no s’assolien des de fa més de 5 anys. Segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), l’onada de fred que ha arribat a a Catalunya baixarà les temperatures durant tota aquesta setmana, amb episodis de fort vent i nevades que podrien arribar a 1uotes baixes. Abans de l’arribada del fred la Direcció General de Protecció Civil i la Generalitat de Catalunya han activat la fase d’alerta del Pla Procicat, aconsellant a la població romandre a casa seva i extremar la precaució a les carreteres.

estalvi econòmic finestres de fusta
aïllament tèrmic finestres de fusta

Però aquests dies no només les baixes temperatures marcaran rècords, el cost del megawatt/hora ha arribat al seu nivell més alt des de desembre de 2013, 92 euros (mwh), un 33% més que l’any passat en aquestes dates. Aquesta pujada rècord del preu de l’electricitat tindrà un impacte real i immediat en la factura de la llum, de manera que els experts recomanen utilitzar els electrodomèstics amb més consum a les hores més barates del dia a més de preparar les nostres llars adequadament instal·lant finestres i tancaments amb alta eficiència energètica. Ja que un bon aïllament a les finestres de les nostres llars ens ajuda a reduir fins a un 75% en la despesa en calefacció i fins a un 50% en l’aire condicionat.

estalvi energètic en finestres de fusta
eficiència energètica en finestres de fusta

Eficiència energètica en finestres de fusta

Les finestres de fusta Silva 68 a més de millorar l’estètica interior, gràcies al seu aïllament tèrmic: Uw = 1.27 W /m2·K impedeix que la calor abandoni la nostra casa, evitant filtracions internes i externes. El seu sistema de ventilació: Airejador AIR-SLOT 22, ens permet aconseguir un ambient net i agradable. A través d’aquest tipus de ventilació d’intercanvi automàtic, l’aire es renova cada dia sense perdre el valor energètic de l’estada, reduint el risc d’humitats i possibles deterioraments. Les finestres de fusta Silva 68 estan disponibles en tots els esquemes d’obertura; practicable, oscil·lobatent, corredissa elevadora, oscil·lo-paral.lela, guillotina, abatible.

Estalvi econòmic en finestres de fusta i alumini

Igual que tota la sèrie de finestres de fusta que fabriquem a Carreté Finestres, la nostra línia de finestra mixta de fusta i alumini destaca per la seva perfecta combinació entre fusta i alumini d’alta qualitat amb la màxima eficàcia i aïllament tèrmic: Uw = 1 W/ m2·K sense manteniment. Fabricades només amb materials certificats, les finestres mixtes Carreté Finestres ofereixen amplis avantatges com un elevat confort interior tant a l’hivern com a l’estiu un consum d’energia molt baix. Amb un gruix del vidre de 50 mm nostres finestres mixtes són ideals tant per a espais urbans com rurals i fabricades en tots els esquemes d’obertura.