Blog

Espai Carreté

Carreté Finestres a Ligna Hannover Exhibition Center i Barcelona Building Construmat

Carreté Finestres ventanas de madera y aluminio en Barcelona Building Construmat

A Carreté Finestres  estem sempre a l’avantguarda dels nous materials, maquinàries i eines necessàries per poder oferir els millors tancaments i finestres als nostres clients. L’any passat el nostre equip va assistir a la fira més important de finestres d’Europa la FENSTERBAU FRONTALE. En aquesta ocasió l’equip de Carreté Finestres  s’ha desplegat per assistir a les fires més destacades  del sector, Ligna a Hannover Exhibition Center i Barcelona Building Construmat.

Ligna a Hannover Exhibition Center és la fira més gran del món de la indústria de la fusta que se celebra cada dos anys a Hannover, Alemanya. Milers d’expositors de tot el món es donen trobada durant 5 dies de dilluns, 22 Maig a divendres, 26. Maig 2017, per exposar els seus últims productes i tecnologies de l’àmbit de la silvicultura, tecnologia de la fusta, fusta massissa de transformació, panells de fusta i artesanies de fusta.

L’esdeveniment és líder mundial en indústries de la transformació de la fusta i per tant crucial a adquirir coneixements per als professionals del sector que treballen amb fustes i els seus accessoris. A través d’una àmplia oferta de presentacions especials, seminaris i simposis, els assistents tenen l’ocasió perfecta per intercanviar idea i opinions amb altres professionals arribats de tot el món.

Ligna Hannover fenster Carreté Finestres

Mentrestant a Barcelona, Montse Carreté i Adrià Garriga, el nostre arquitecte han visitat la Barcelona Building Construmat, l’únic esdeveniment del sector que inclou a tots els sectors de la construcció, referent internacional en innovació i fòrum de coneixement i negoci. Un espai que dedica més de 2000 m2 a la innovació i a la recerca de noves construccions més intel·ligents i energèticament eficients.

Tant si ets un professional de l’arquitectura, disseny d’interiors o constructor com si ets un particular o una comunitat de veïns si vols aconseguir el millor aïllament tèrmic i acústic, aprofita la nova convocatòria d’ajudes a la rehabilitació d’habitatges a Barcelona. Confia en l’equip de Carreté Finestres que li atendrà i assessorarà detingudament en el disseny, fabricació i instal·lació de les seves finestres de fusta a Barcelona.

A Carreté Finestres apostem pels nous materials i les millors fustes sostenibles per oferir-los el millor en el procés de disseny, fabricació i instal·lació de les seves finestres i tancaments a Catalunya i Andorra.